Hello!
Welcome to my simple triple blog, i`m Ainun Kalisah..thanks for visited my blog, nice to meet you, leave your footstep at my cbox, Do followw me :) Thank you :*

Tagboard!


My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Ainun Kalisah
Help:
Kenduri . Wuuuu :)
Monday, 2 December 2013 | 00:18 | 0 comments

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh . Kenduri semalam . Wekk . Sukahati Ainun blog ini Ainun punya . Tak suke blahh , pintu dah terbuka siap untuk orang macamni . grrr -,-




          On the way to kenduri :) . Posing dengan adik , adikkk , urgghh gambar macam tahan berakk jehh , haha XD . ngek betol ~ Berat na nang lahhhh . hahak .



 
         Dekat kenduri pulakk , Lepas makan Ainun bergambar dengan Cik Ja pulakk atas pelamin . urgghh . Sebenarnya aku nih anti naik atas pelamin sebenarnya -,- Gambar nih sebelum cik abang Cik Ja datang . huhuuu , sebenrnya gambar nih gelap bertukar terang sebab Ainun edit sebab kegelapan (darkness).



           Nih pulak gambar Cik Ja dan Cik abangnya , memang pasangan ideal , sepadan , secocok ibarat bla , bla ,bla and sekian , ngee ~ :P





           And this , masa makan - makan . Nampak tak baju hijau yang tengah tuang air tuh ? Tuh nenek angkat (mok ) kesayangan lis . Forever i love her . FOREVER ~ :')




                                                           Pray DOA ' for eat . Islam . 




              Makan , makan and makan . Tak disangka - sangka air liur aku menitis masa tengok diorang makan . Terliur beb . Biasalah makanan pengantin gitu dok ?




            Sementara diorang makan , masa tuh Ainun mengambil kesempatan untuk lari kerana Ainun sudah letih dan tidak bermaya . So , Ainun pergi homestay kawan ayah Ainun untuk tidur , menunaikan solat and bla , bla .




           Adik Ainun menandakan Ainun sudah hampir siap menulis . I love my younger sister . Muah sayanggg''sss . p/s Gambar ni diambil masa kat homestay .


                                                        Lots Of Love , Ainun Kalisah .


Older Post