Hello!
Welcome to my simple triple blog, i`m Ainun Kalisah..thanks for visited my blog, nice to meet you, leave your footstep at my cbox, Do followw me :) Thank you :*

Tagboard!


My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Ainun Kalisah
Help:
Buat Yang Terbaik , MAMML .
Tuesday, 5 November 2013 | 21:24 | 0 comments

Assalamualaikumwarahmatuallahiwabarakatuh ,  Sekarang mase SPM an ?
Lis tengah risau gile-gile skg nih . Hanya tuhan jeh tau jantung aku dah macam nak luruh nih .
Bukan aku yang pekse SPM tapi MAMML . ( ♥ ) .

Lis tahu bukan Lis yang SPM but , (♥) . Tapi , abah Lis cakap kalo dia tak dapat yang terbaik , Mungkin peluang dia nak dapat Lis takda . Yelah SPM tuh kan yang tentukan masa hadapan dia ,
kalo dia miskin takde duit , abah aku takkan bagi aku kat orang camtue punya . Abah Lis cabar dia untuk dapat straight A lam SPM kalo tak dia kena jugak lepaskan Lis . Lis tak tau nak wat camne (♥) tapi , lis cuma mampu . .

(♥) Berdoa agar (♥) dapat jawab .

Untuk (♥) ,

(♥) Tolong buat yang terbaik , lis selalu doakan (♥) . Lis un akan sokong (♥) walau ape un keadaan (♥) . But (♥) perlu tahu , camne ngan abah lis ? (♥) , SPM nih bukan untuk dapat lis jeh , but untuk mak , kakak , adik - beradik (♥) gembira . Mak dah bnyak berkorban untuk (♥) , sekarang (♥) pulak nak balas budi dia . .

Lis selalu akan ada kat belakang , sokong and doakan FIQ :')

Wassalam , buat yang terbaik . Remember our promise dear .

                                                  * Lots Of Love , Ainun Kalisah .


Older Post | Newer Post